project strip 4.jpg

MEZA: Headquarters of an engineering company

To design a home for a new engineering company, we explored its branding, versatile, and creative approach. A collective sinuous table is the centerpiece, extending from workspace to meeting areas.

 

The meeting room has an operable glass and aluminum partition that allows for further visual and physical integration amongst staff members. This feature meets the company's approach towards collaborative and diversified work ethics.

View from collective desk towards entry, with geometric mural at right

A collective sinuous desk is the centerpiece, extending from workspace to meeting areas

The meeting room has an operable partition that allows for visual and physical integration amongst staff members.

View from entry towards work space with geometric mural at left and feature wall with logo int he back

The entryway unfolds into the work space

View towards entry with glass-enclosed meeting room at left

Meeting room

The meeting room is flexible to allow for more or less privacy as needed

Overall view of the space

The collective desk in use

Detail of collective desk and geometric mural in the back

 by Ana Rolim.