4.jpg

MT Office Collab

This office space with a minimalistic design approach is marked by large sliding doors that allow for space flexibility. The custom wood paneling at feature wall and ceiling integrates reception and collective desk areas while framing the views towards the exterior. The spatial openness reflects the collaborative work dynamics of the company.

The collective desk area is defined by the wall and ceiling paneling

Floor Plan

Large sliding glass door at reception allows for privacy and spatial flexibility.

The wood paneling integrates reception and desk areas

View from entry

The wall and ceiling wood paneling frames the exterior view

Contrasting materials define the overall design

Collective desk with sliding glass door towards storage and restroom

 by Ana Rolim. 

Floor Plan